Beste iedereen,
Al de tweede dag op rij kennen we in de late namiddag hevige onweders.
Dus niet zwemmen, niet op het strand, en ... regen in de kamer van Netje en Lieve, geen ramp, want we hebben er goed kunnen mee lachen, maar toch niet zo aangenaam.
Ik vroeg me af in hoeveel procent van de huizen het binnenregent in Negombo.  Father Leslie schat in 30 procent.  Ik vrees dat het nog hoger ligt.
Het nieuwe projekt, of beter de nieuwe uitdaging, douches, toiletten en wasplaats voor de vissersfamilies is in gang gestoken.
Er moet wat gelobbied worden maar we hebben tochn de indruk dat het gaat lukken.  Misschien kunnen we dan volgend jaar wel weer komen bouwen, we leven op hoop.
Deze avond aten we ten huize van Father Leslie, het was zeer lekker, er was zelfs wijn (Australische Lindemans) en de sfeer was zeer goed.
Morgen gaan we naar Colombo, final meeting met de CWM, en onze eigen lobbi-ing voor het  vissers-projekt.  Ik heb er goed oog in.
Op de school hebben we vandaag nog wat opgeruimd, en 6 vuilbakken (met deksel, belangrijk omdat anders de kraaien er alles uithalen)
"geînstalleerd".  Er wordt toch serieus gekeken naar onze wil om de schoolomgeving wat te verbeteren.  We deelden ook stylo''s en snoepjes uit aan alle kinderen.
De avond is gevallen, de regen opgehouden, we gaan slapen.
Veel groeten,
Eric.